Oxygeneo

Wat is Oxygeneo?

Oxygeneo is een 3-in-1 gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de textuur van de huid verbetert, rimpels vermindert en de huid een prachtige glow geeft.

Deze revolutionaire gepatenteerde behandeling bestaat uit drie verschillende fasen:

Fase 1: dieptereiniging – Oxy-fase

Met de speciale behandelcapsule exfoliëren we de bovenste huidlaag om dode huidcellen te verwijderen, verstopte poriën te openen, het huidoppervlak te verzachten en de huid te vernieuwen. Een overvloed aan CO²-belletjes doordringt de bovenste huidlaag en veroorzaakt een fysiologische reactie, die bekend staat als het ‘Bohr-effect’.Hiermee stimuleren en verhogen we de zuurstoftoevoer van binnenuit. Neomassage zorgt vervolgens voor een betere opname van werkzame stoffen. Je huid krijgt een boost en het resultaat is direct zichtbaar.

Fase 2: opspanning - Radiofrequentie-fase

Met behulp van TriPollar-radiofrequentie verbeteren we de gelaatscontouren. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentietechnologie (RF) voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Het verhit de dieper gelegen huidlagen en zorgt voor samentrekking en stimulering van collageenvezels. Het resultaat?Minder rimpeltjes en een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

Fase 3: infuseren -  Ultrasoon-fase

De huid is in de vorige twee fasen perfect voorbereid op de opname van voedingsstoffen, vitamines en geselecteerde actieve ingrediënten. Met ultrasoon trillingen creëren we in deze derde en laatste fase ruimtes tussen de cellen,waardoor actieve ingrediënten en werkstoffen dieper in de huid kunnen dringen. Deze micromassage zorgt er bovendien voor dat het celmetabolisme van de huid wordt gestimuleerd. Het is een volledig pijnloos proces en geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huiden.

Voor welke huidproblemen is Oxygeneo geschikt?

Met Oxygeneo kunnen we onder andere acne, pigmentvlekken, rimpels en huidveroudering doelgericht behandelen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na een Oxygeneo-behandeling voelt de huid fris en glad aan en merk je direct het verjongende effect. Een groot voordeel van Oxygeneo is dat er geen hersteltijd is. Je kunt dus direct je dagelijkse routine oppakken. Na de behandeling loop je stralend, fris en met een mooie glow naar buiten.

Oxygeneo kan los worden toegepast, of in combinatie met onze klassiekers.

Ben je nieuw bij Finesse en vraag je je af of deze behandeling geschikt voor je is? Lees dan meer over de verschillende huidindicaties en welke behandelingen hier het beste op aansluiten, of boek een intake voorafgaand aan de behandeling. Wij adviseren je dan welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Nieuw: Oxygeneo Glam, de anti-ageing gelaatsverzorging met 24 karaat puur goud

Finesse promo Oxygeneo Glam

Finesse promo Oxygeneo Glam

Deze nieuwe anti-ageing verzorging is geschikt voor alle huidtypes. Het is de Oxygeneo Full Option verzorging maar dan met premium ingrediënten:

  • 24 karaat goud: reduceert de afbraak van elastine en verhoogt de elasticiteit, vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes, zorgt voor een ‘plumping' effect met een stralende frisse teint

  • zijde aminozuren: versterkt en hydrateert de huid, vermindert pigmentatie

  • 100% pure carnosine peptide: verhoogt de weerstand van de huid, beschermt tegen huidschade door de zon, IR, maakt de huid strakker en verbetert de textuur

Na deze verzorging zie je er onmiddellijk goed uit. Je krijgt direct een stralende, strakke huid met een mooie textuur en gloed.

Deze verzorging duurt iets meer dan een uur en komt op €145,-

 

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • poriën vernauwen
  • anti-rimpel
  • pigmentvlekken
  • acné
  • glow
  • glad maken huid
  • verstevigen

Ontdek ook onze andere behandelingen

ME sculptor - vet verliezen

ME-sculptor

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.