Oxygeneo

De Oxygeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een dieptereiniging door middel van zuurstof en anti-ageing ingrediënten, gecombineerd wordt met radiofrequentie en ultrasoon. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen. De kaaklijn verstrakt en de ogen zien er niet meer vermoeid uit.

Deze verzorging kan in 3 fasen worden genomen.

  • Fase 1: diepte reiniging op basis van zuurstof en het ‘Bohr’ effect. De gepatenteerde behandelcapsule verwijdert dode huidcellen. Zuurstoftoevoer wordt van binnenuit gestimuleerd en verhoogd. Neomassage zorgt daarna voor een betere opname van de werkstoffen om zo een optimaal resultaat te verkrijgen. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.
  • Fase 2: tripollar radiofrequentie. Met deze technologie verbeteren we de gelaatscontouren en krijg je een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Rimpeltjes verminderen ook. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Ze verhit de diepere huidlagen en zorgt voor een samentrekking en stimulering van de collageenvezels. Onmiddelijke resultaten.
  • Fase 3: Ultrasoon trillingen creëren kleine ruimtes tussen de cellen waardoor actieve ingrediënten en werkstoffen dieper in de huid gaan. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huiden. Ultrasoon geeft ook een micromassage aan de huid zodat het celmetabolisme gestimuleerd wordt en de actieve werkstoffen beter worden opgenomen.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • poriën vernauwen
  • anti-rimpel
  • pigmentvlekken
  • acné
  • glow
  • glad maken huid
  • verstevigen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Multi slim

Mary Cohr Multi Slim – Anti-vet & Anti-vocht

Manuele afslankende verzorging. Gepersonaliseerd per zone.

LPG Anti-Cellulitis

Met ons nieuw LPG anti-cellulitis programma kunnen we je cellulitis doeltreffend verminderen. Het programma is speciaal opgesteld om de verschillende soorten van cellulitis aan te pakken. In combinatie met de aangepaste verzorgingsproducten boek je bovendien nog sneller resultaat.

Wimper extensions

Met onze wimper extensions kunnen we je eigen natuurlijke wimpers verlengen. Je krijgt een mooiere en meer uitgesproken blik met een natuurlijk, voller effect. De behandeling duurt 1,5 uur en de wimpers blijven tot 6 weken zitten. Wij raden aan om ze om de 3 à 4 weken bij te werken zodat je steeds mooie egale wimpers hebt.