Wij zijn verheugd om u kennis te laten maken met LPG Endermologie, een revolutionaire behandeling die een uitstekende oplossing biedt voor verschillende schoonheidsproblemen. Ontdek hier de verschillende voordelen van LPG Endermologie en hoe het u kan helpen bij het bereiken van uw schoonheidsdoelen.

LPG producten

Cellulitis aanpakken

Zo’n 90% van de vrouwen- zelfs de slankste en meest sportieve – hebben last van cellulitis. Cellulitis ontstaat doordat vet in de adipocyten (vetcellen) wordt opgeslagen waardoor vocht rondom de cellen komt vast te zitten. Naarmate de vetcellen groter worden trekken ze aan het huidoppervlak waardoor de typische sinaasappelhuid ontstaat. De bloedsomloop wordt belemmerd en toxines stapelen zich op.
 
De LPG anti-cellulitis behandeling vermindert de gelokaliseerde vetten en maakt ze los, stimuleert de bloedsomloop en verstevigt. Het resultaat is een strakkere en gladde huid met een mooier silhouet. Deze behandeling werkt in op alle soorten cellulitis (vet, vocht en vezelig). In combinatie met de LPG voedingssupplementen boek je nog sneller/beter resultaat.

Vetverbranding

Onze afslankcellen zijn verantwoordelijk voor het natuurlijke evenwicht tussen de productie en eliminatie van vetcellen. Zelfs met een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van deze cellen met de jaren, met als gevolg dat er sneller vet wordt opgeslagen en dat de bloed-en lymfvaten samentrekken.  Met de gepatenteerde LPG Alliance behandelingskop kunnen we in één en dezelfde behandeling de afslankcellen stimuleren zodat de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest hardnekkige, wordt gereactiveerd. We kunnen gericht de juiste zones behandelen die hier het meest behoefte aan hebben zoals de armen, rug, buik, taille, dijen, …Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid zodat die terug stevig en veerkrachtig wordt.

Finesse LPG behandeling
LPG Anti-Cellulitis

Zware benen verlichten - Detox

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten zijn vaak symptomen die wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie.  Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte zijn allemaal factoren die de goede werking van de bloedsomloop kunnen verstoren. De toxines hopen zich op en zorgen voor verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus. De LPG zware benen behandeling activeert de bloedsomloop om in te werken op de vochtophopingen en om de gif- en afvalstoffen te draineren. Je organisme wordt geactiveerd, de huid “herademt” en je krijgt een onmiddellijk effect van verlichting.

Anti-ageing/Huidverstrakking

LPG endermologie is ook zeer geschikt voor een optimale gelaatsverzorging. De speciale behandelingskoppen activeren de natuurlijke aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine. Je huid wordt steviger en rimpeltjes verminderen. Je kaaklijn en hals worden strakker en je teint verheldert. Ook doorhangende wangen en (dubbele) -kin kunnen we hiermee behandelen. Zichtbare resultaten al na 1 sessie.

LPG gelaatverzorging
LPG jonge mama/moeders

Jonge moeders
Je oude figuur en strakke huid terug

LPG endermologie helpt je om je figuur van voor je zwangerschap terug te krijgen op een natuurlijke en pijnvrije manier – met langdurig resultaat.
Deze behandeling richt zich op de kritieke gebieden (buik, taille, billen en dijen) zodat je je mooie silhouet terug krijgt. De LPG behandelingskop zorgt ervoor dat zelfs de meest resistente vetten en cellulitis worden aangepakt. Collageen en elastine wordt aangemaakt en je slappe huid verstrakt weer.

LPG experience day

in aanwezigheid van de LPG consulente

Aantal plaatsen beperkt.

Boek snel je kennismakingssessie: 

Kan je niet op 1/06/2023? Geen probleem geef hier je e-mailadres in en wij contacteren je om een afspraak op ander moment te maken.