AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

AUTHENTIEK, NATUURLIJK, EENVOUDIG & VEGAN

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek de visie.

WIJ GELOVEN IN PURE INGREDIËNTEN

Een natuurlijk, vegan, fair trade productgamma voor het haar zonder parabenen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

De natuurlijke ingrediënten worden op een bijzondere manier gewonnen uit planten en kruiden. Door het gebruik van technieken zoals ultrasone golven en stoomdestillatie kan Authentic Beauty Concept  de meest zuivere ingrediënten gebruiken in haar producten.

Het merendeel ​van de ingrediënten wordt via fair trade aangekocht en per product wordt er ook een bedrag doorgestort voor een goed doel.

"Wat we eruit laten is minstens zo belangrijk als wat we erin stoppen"

Homepage_teaser_02

5 VERSCHILLENDE LIJNEN, ELK AFGESTEMD OP EEN ANDER HAARTYPE, STYLING PRODUCTEN & TOEBEHOREN

01

REPLENISH VOOR BESCHADIGD HAAR

02

Gamma hydrate van authentic beauty concept

HYDRATE VOOR DROOG HAAR

03

VOOR ALLE HAARTYPES

04

GLOW VOOR GEKLEURD HAAR

05

Authentic beauty concept - amplify assortiment

AMPLIFY VOOR FIJN HAAR

06

STYLING PRODUCTEN

TOEBEHOREN

Authentic Beauty Concept draait om meer dan producten en gaat verder dan haar. Geïnspireerd door een community die gelooft in dezelfde waarden, wil Authentic Beauty Concept een holistische ervaring van authentieke schoonheid creëren. Dit betekend dat mindful zijn niet alleen over haar gaat, maar ook over hoe ons lichaam en onze ziel zich verbinden met ons. Want innerlijke schoonheid, net als externe schoonheid, is een reflectie van de binnenkant.

#authenticbeautymovement #nofilter #pureformulas #vegan #craftmanship

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.