KWALITEIT & ADVIES OP MAAT VOOR HEM & HAAR

Finesse is uw one-stop shop voor beauty en hair
 en is reeds 25 jaar een vaste waarde. Wij focussen
 op de gezondheid van uw haar en van uw huid en zijn steeds mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ons enthousiast team staat steeds voor u klaar en geeft u professioneel advies. Zo weet u meteen waarom 
een bepaald product best bij u past en ook hoe u het thuis kunt gebruiken om uw haar en uw huid gezond te houden en er goed uit te zien. Wij begeleiden u ook om die verzorgingen te kiezen die best bij u passen.
 En wilt u een nieuwe coupe of een andere kleur? Geen enkel probleem. Ons kappersteam is gespecialiseerd in kleuren en moderne snits.

Finesse haarspecialist - kapper

Meer dan een schoonheidssalon

Iedereen bij Finesse wordt constant bijgeschoold zodat we steeds mee zijn met de nieuwste producten, verzorgingen en trends. Bovendien houden wij ook steeds de historiek bij 
in onze computer zodat u steeds kunt weten welke behandelingen u al gehad hebt, wie ze heeft uitgevoerd en welke producten u heeft meegenomen. Zo kan u 
in elk van onze salons op de beste manier geholpen worden.

Met de jaren hebben we bij Finesse een grote know-how opgebouwd op het gebied van huidverbetering & anti-ageing, behandelen van bruine vlekken en couperose, afslanking, permanente ontharing. Met de snelle ontwikkeling van de technieken kunnen we heel mooie resultaten boeken die voordien enkel mogelijk waren met chirurgische ingrepen. Daarnaast blijven we ook de klassiekere diensten zoals epilaties, manicures, pedicures en gelnagels uitvoeren.

Met en zonder afspraak 6 op 7 open

De Finesse salons zijn alle dagen doorlopend open behalve de zondag. Ook tijdens de vakanties.

De kapsalons werken steeds zonder afspraak, maar daarnaast kan je ook steeds je afspraak boeken. Ook online.

De schoonheidssalons werken steeds op afspraak. Boeken kan via telefoon, in het salon of ook online. Door onze bezetting kunnen wij ook heel wat (kleinere) diensten de dag zelf zonder afspraak uitvoeren.

Finesse kapsalon

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Vorige
Volgende