Hot stone massage

Heb je last van vermoeide of gespannen spieren? Onze hotstonemassage werkt direct op de zenuwbanen, helpt spanning af te voeren en zorgt voor een diepe ontspanning.

Hoe werkt het?

Boek je een hotstonemassage bij Finesse dan plaatsen we warme, natuurlijke stenen op je lichaam waarna we er zacht mee masseren. Daarbij gebruiken we heerlijke oliën. De combinatie van de massage en de warme stenen ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgt voor de ultieme ontspanning.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De stenen werken ontgiftend en stimuleren de organen. Ze geven je nieuwe energie en brengen je lichaam in balans. De weldadige warmte van de stenen dringt diep door in het spierweefsel en zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat de bloedcirculatie verbetert.

Een hotstonemassage kan los worden toegepast of in combinatie met onze klassiekers.

Ben je nieuw bij Finesse en vraag je je af of een behandeling geschikt voor je is? Lees dan meer over de verschillende huidindicaties en welke behandelingen hier het beste op aansluiten, of boek een intake voorafgaand aan de behandeling. Wij adviseren je dan welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Ontspannende spieren
  • Verbeterde bloedcirculatie

Ontdek ook onze andere behandelingen

ME sculptor - vet verliezen

ME-sculptor

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.