Manicure en nagels

Wil je voor de dag komen met mooi verzorgde nagels? Boek dan een manicure bij Finesse. Wij zorgen voor een optimale verzorging van jouw handen, nagels en nagelriemen. Met een nagelbehandeling naar keuze houden we jouw nagels in topconditie en zorgen we dat je telkens weer mooi verzorgd de deur uit gaat. 

Gel

Gel maakt je natuurlijke nagel sterker. Wij werken enkel met de beste kwaliteit gelproducten op basis van voedende en versterkende ingrediënten. We brengen de gelnagels dun aan voor een natuurlijke look en kunnen dit doen binnen 1 uur. Na de behandeling kun je met de gelnagels alles blijven doen. Bovendien kun je telkens weer kiezen uit de nieuwste trendkleuren, er is volop keuze!

Gelish

Wil je liever geen echte gelnagels, maar wil je toch iets aan je nagels doen? Dan is gelish een mooie oplossing. Gelish blijft 2 tot 3 weken goed zitten en kunnen we zowel op de handen als op de voeten aanbrengen. We plaatsen gelish in een half uur en je hebt volop keuze uit allerlei verschillende kleuren.

Rubberbase

Rubberbase is de nieuwste techniek die werkt op basis van flexibele gel. Deze gel gebruiken we om de natuurlijke nagel te verstevigen. Doordat de gel flexibel is, beweegt de natuurlijke nagel mee als je iets aanraakt of ergens tegenaan stoot. Bovendien zorgt de gel ervoor dat de nagelplaat verzadigd wordt, wat hem enorm sterk maakt. Er komen daardoor zo goed als geen barsten of breuken in de nagel meer voor. Hoe meer behandelingen met rubberbase je laat uitvoeren, hoe sterker je natuurlijke nagel zal worden.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Langhoudende nagellak
  • Versterkte nagels

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.
Peeling behandeling

Oxy peeling lichaam

Een zalige lichaamspeeling en lichaamsmassage die ontgift en ontspant.