Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.

Microblading

microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.

Lichaamsmassage

Rugmassage

Ontspannende massage van rug, hals en schouder, armen, benen, buik.

Hot stone massage

hotstone

Bij de hot stone massage gebruiken we heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen waardoor de spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbetert en je algehele welzijn te bevorderd wordt.

Maquillage

Maquillage

Finesse werkt met de professionele make-up merken Masters Colors en Pupa. Wij bepalen de kleuren die het best bij jou en de gelegenheid passen.

Gelish

gelnagels

Voor mensen die geen echte gelnagels willen, maar toch iets aan hun nagels willen doen.

Rubberbase

gelnagels

Rubberbase is de nieuwste techniek op basis van flexibele gel, die gebruikt wordt om de natuurlijke nagels te verstevigen.

Gelnagels

gelnagels

Wij werken enkel met de beste kwaliteit gel producten op basis van voedende en versterkende ingrediënten. Hierdoor worden de natuurlijke nagels sterker en sterker.