Permanente make-up

Permanente make-up (of ook micropigmentatie genoemd) brengen we met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aan op je huid. Dit kan zowel voor eyeliners boven en/of onder.

Permanente make-up

Benadruk je natuurlijke schoonheid met permanente make-up. Ga je vaak sporten, heb je weinig wimper-  of wenkbrauwhaartjes of kies je gewoon voor het gemak om er steeds perfect gemaquilleerd uit te zien, dan is permanente make-up iets voor jou.

Meer over permanente make-up

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen. Zo krijg je ‘getekende’ haartjes die bijna niet te onderscheiden zijn van echte haartjes. De pigmenten zijn hypoallergeen en van de hoogste kwaliteit.

Meer over microblading

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

In het belang van ons personeel, hun gezin en jullie, onze lieve klanten, hebben wij de moeilijke beslissing genomen om al onze salons te sluiten tot 19 april.

Heb je een afspraak in de tijd tot die datum, dan contacteer ik je persoonlijk.

We blijven alle telefoons beantwoorden en heb je producten nodig, dan kun je die steeds via onze online shop bekomen.

Shop je liever niet online? Stuur ons via e-mail welke producten je nodig hebt, wij zorgen ervoor.

Terug open op maandag 20 april

Zoals het er nu naar uit ziet beginnen we vanaf maandag 20 april terug normaal.

Boek nu al je afspraak