Permanente make-up

Permanente make-up (of ook micropigmentatie genoemd) brengen we met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aan op je huid. Dit kan zowel voor eyeliners boven en/of onder.

Permanente make-up

Benadruk je natuurlijke schoonheid met permanente make-up. Ga je vaak sporten, heb je weinig wimper-  of wenkbrauwhaartjes of kies je gewoon voor het gemak om er steeds perfect gemaquilleerd uit te zien, dan is permanente make-up iets voor jou.

Meer over permanente make-up

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen. Zo krijg je ‘getekende’ haartjes die bijna niet te onderscheiden zijn van echte haartjes. De pigmenten zijn hypoallergeen en van de hoogste kwaliteit.

Meer over microblading

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.