Age firming

De Age Firming is een niet-invasieve lifting van het gelaat, de hals en het décolleté. Ze verstevigt en verdicht de huid in de diepte voor een zichtbaar en duurzaam liftend effect aan de buitenkant.

De verzorging bestaat uit 4 fasen :

  1. Dubbele peeling : enzymatisch en mechanisch, met oa papajaextract en fruitzuren
  2. Massage met een sterk geconcentreerd serum op basis van mahonieschors extract en algen om het weefsel te verstevigen.
  3. Lifting met een opvullend serum en hyaluronzuur. Vult de rimpeltjes op het voorhoofd, oogcontouren, neus-en mondplooi en décolleté.
  4. Verstevigend duo masker, apart aangepast voor het gelaat en voor het décolleté op basis van vitamine C, mahonieschorsextract en algen.

Resultaat: een stralende, gladdere, stevigere huid met een verhoogde elasticiteit.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Vanaf 45 jaar
  • Zowel mannen als vrouwen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.