Wimperlift

Mooi gekrulde wimpers zorgen voor een mooiere, open blik zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Wil jij mooi gekrulde, volle wimpers waar je geen omkijken naar hebt? Dan is de wimperlift een geschikte behandeling voor jou.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De wimperlift of lashlift is een techniek waarbij we de natuurlijke haartjes van je wimpers liften. Deze behandeling is niet schadelijk voor je wimpers en een goed alternatief voor wimperextensions. Er is geen nazorg nodig.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na de behandeling zijn je wimpers gelift en hebben ze een mooie, natuurlijke krul die ervoor zorgt dat je ogen groter lijken. Het resultaat van de wimperlift blijft ongeveer 6 weken. Voor een extra mooi resultaat is het ook mogelijk om je wimpers door ons te laten kleuren.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Natuurlijk vollere wimpers

Ontdek ook onze andere behandelingen

ME sculptor - vet verliezen

ME-sculptor

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.