Kleuren wimpers & henna brows

Droom je van mooie, volle en strakke wenkbrauwen? Kies dan voor henna brows. We gebruiken voor deze behandeling natuurlijke henna pigmenten en verven niet alleen de wenkbrauwharen, maar ook de huid eronder. Dit geeft een ‘ingetekend’ effect dat kale plekjes opvult en helpt je wenkbrauwen expressiever te maken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat we de behandeling starten bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Er zijn verschillende kleuren henna en we hebben voor iedere haartint een passende kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Vervolgens brengen we de henna aan en laten deze ongeveer 20 minuten intrekken.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Je wenkbrauwen zien er na de behandeling direct voller en strakker uit en natuurlijk. Het pigment blijft tot 14 dagen op de huid aanwezig en tot wel 5 weken op de haartjes van je wenkbrauwen. Hoe lang het resultaat precies blijft is van persoon tot persoon verschillend.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Vollere wimpers
  • Strakkere en vollere wenkbrauwen

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.