Epilaties met lauwe hars

Ontharen kan natuurlijk met een scheermesje of epilator. Het is een snelle methode voor ontharen die je gemakkelijk thuis kunt doen. Alleen verschijnen er een dag later alweer van die vervelende stoppels! Wil je langer van ongewenste haargroei af, dan is ontharen met lauwe hars een goede oplossing.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor ontharen met lauwe hars moeten de haartjes een halve centimeter lang zijn. Een ontharing met lauwe hars bij Finesse ziet er als volgt uit. Eerst warmen we de hars op in een keteltje. Vervolgens brengen we de hars met behulp van een houten spatel aan op je huid, met de haargroeirichting mee. Daarna plakken we een textielstrip op de hars, drukken deze aan en trekken deze vervolgens met een snelle beweging tegen de haargroeirichting in van de huid af. Naast de haartjes neemt de hars ook de haarwortels en dode huidcellen mee. Ontharen met lauwe hars werkt daardoor als een soort peeling.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na de behandeling is je huid niet alleen haarvrij, maar ook heerlijk glad en zacht. Hoe vaker dezelfde zone wordt onthaard met lauwe hars, hoe langer het duurt voor de haren terugkomen en hoe fijner de haren worden. Is het in het begin nog nodig om elke 3 weken te ontharen, na regelmatige herhaling zal deze kunnen worden uitgesteld tot 4, 5 of zelfs 6 weken. Je hebt dus steeds langer plezier van de behandeling. Wil je permanent van de haren af zijn, dan kun je overwegen voor permanent ontharen te kiezen.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Tot 2 à 3 weken een gladde huid zonder haartjes

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.