Ben je klaar om je lichaam te transformeren en de beste versie van jezelf te worden?

Met ons Slank & Strak abonnement kom je in 30 beurten dichter bij je droomlichaam. We begrijpen dat het streven naar een slanker, strakker lichaam niet altijd makkelijk is net als de keuze van toestel die bij jouw lichaam en doelen past. Daarom hebben we een unieke formule van 30 beurten samengesteld om jou te helpen je doelen te bereiken. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om vet te verbranden, spieren op te bouwen en je lichaam te verstevigen.

ME-sculptor-vet vermindeirng buik

Transformeer je lichaam in 30 beurten

Met ons Slank & Strak abonnement van 30 beurten kan er gewisselend worden tussen ons uitgebreid assortiment aan hoogwaardige apparatuur en behandelingen. We geloven in een gepersonaliseerde aanpak, daarom gaan we samen met jou aan de slag om te bepalen welke toestelen op welk moment het beste aansluiten bij jouw lichaam om tot het beste resultaat te komen.

Of je nu wilt werken aan het verstrakken van je lichaam, verliezen van vet, het verbeteren van je spieren. We staan klaar om je te begeleiden. We bieden niet alleen de nieuwste apparatuur , maar ook deskundige advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit elke sessie.

Wat krijg je met Slank & Strak abonnement?

Persoonlijke begeleiding

Een op maat gemaakt pakket, we kijken naar je doelstellingen en lichaamsbouw en gaan zo de volgorde van de apparatuur en het aantal sessies per apparatuur bepalen

30 beurten met onze verschillende apparaturen gecombineerd: ME-sculptor, LPG Endermologie, Vibra-B, ….

Ben je klaar om te beginnen?

Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis  intakegesprek. We bespreken je doelstellingen en stellen samen een persoonlijk plan op maat op.

Wil je rechtstreeks de 30 beurten boeken?