RF-therapie

Radiofrequentie-therapie (RF) is een technologie die we bij Finesse inzetten om op een zachte maar effectieve manier verslapping van het gelaat, de hals, het decolleté en de handen aan te pakken. Deze behandeling is geheel pijnloos en zonder risico. De meeste mensen ervaren het zelfs als zeer aangenaam en ontspannend.

Hoe werkt het?

Radiofrequente golven verwarmen de huid tot diep in het weefsel. Dit activeert de stofwisseling in de cellen, waardoor extra collageen wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een stevigere en strakkere huid, waardoor lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voor welke huidproblemen is RF-therapie geschikt?

RF-therapie is een doeltreffende behandelmethode bij:

  • Verslapte huid van gelaat, hals, decolleté en handen
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Grove poriën en littekens
  • Doffe huid

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na een behandeling RF-therapie is de huid zichtbaar strakker en steviger. De kleur van de huid verbetert en poriën zijn minder zichtbaar. Al na de eerste behandeling zie je resultaat. Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuurvorm die, afhankelijk van de conditie van je huid, bestaat uit 4 tot 8 behandelingen met een frequentie van één behandeling per week.

RF-therapie kan los worden toegepast of in combinatie met onze klassiekers.

Ben je nieuw bij Finesse en vraag je je af of deze behandeling geschikt voor je is? Lees dan meer over de verschillende huidindicaties en welke behandelingen hier het beste op aansluiten, of boek een intake voorafgaand aan de behandeling. Wij adviseren je dan welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Contouren
  • Verstrakking

Ontdek ook onze andere behandelingen

gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.

Oxy peeling lichaam

Een zalige lichaamspeeling en lichaamsmassage die ontgift en ontspant.