LED therapie

LED-lichttherapie is een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Hoe werkt het?

Bij Finesse werken we met veilig energetisch LED-licht dat tot 5 mm diep de huid binnengaat. Het LED-licht geeft prikkels af aan de huidcellen om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt al na enkele behandelingen voor een zichtbaar jongere en verbeterde huid. De behandeling is volledig veilig, pijnloos en werkt ontspannend. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voor welke huidproblemen is LED-therapie geschikt?

LED-lichttherapie is zeer sterk huidherstellend. Het kan worden toegepast bij zonneschade of brandwonden, maar bijvoorbeeld ook na plastische chirurgie of voor de behandeling van littekens.

LED-therapie kan los worden toegepast, of in combinatie met onze klassiekers.

Ben je nieuw bij Finesse en vraag je je af of deze behandeling geschikt voor je is? Lees dan meer over de verschillende huidindicaties en welke behandelingen hier het beste op aansluiten, of boek een intake voorafgaand aan de behandeling. Wij adviseren je dan welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Herstel na plastische chirurgie
  • Behandeling zonnebrand
  • Zeer ontspannend

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.