Maquillage

Wil je graag een keer professionele make-up laten aanbrengen voor de ultiem verzorgde look? Of wil je jezelf na een behandeling extra verwennen met een mooie maquillage als finishing touch? Dat kan!

Maquillage bij Finesse

Bij Finesse werken we met de professionele make-up-merken Masters Colors en Pupa. Aan de hand van jouw (gezichts)kenmerken en de gelegenheid bepalen we de kleuren die het beste bij je passen. We leren je ook aan hoe je deze producten zelf kunt aanbrengen. Zo kun je, bijvoorbeeld op een feestje, zelf op een later moment een kleine retouche aanbrengen, of je kunt thuis de hele maquillage nog eens overdoen nadat je je huid mooi hebt gereinigd.

Groepssessies en workshops

Wil je samen met vriendinnen leren hoe je met de juiste make-up je pluspunten kunt benadrukken? Boek dan een groepssessie of workshop. Neem voor de mogelijkheden en eventuele vragen even contact met ons op.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Professionele make-up
  • Groepssessies of workshops

Ontdek ook onze andere behandelingen

ME sculptor - vet verliezen

ME-sculptor

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.