LPG bindweefselmassage

Wij beschikken in al onze salons over het nieuwste LPG-apparaat, de LPG Cellu M6 Alliance Medical. Dit apparaat werkt met de nieuwste gepatenteerde technologie voor afslanken op basis van bindweefselmassage (endermologie). Deze behandeling pakt doelgericht vetophopingen en cellulitis aan en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur voor een stevigere en gladdere huid. De behandeling is 100% natuurlijk en niet invasief of agressief. De beste resultaten boeken we vanaf 3 sessies en door de LPG bindweefselmassage te combineren met bijvoorbeeld Slimline en voedingssupplementen.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Cellulitis
  • Lokale vetophoping
  • Stevigere en gladdere huid
  • Ontspanning
  • Drainage

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.