Wat is huidveroudering?

We worden allemaal ouder. Dat gaat vanzelf en daar kunnen we niets tegen doen. Hoe ouder je wordt, hoe meer rimpels je krijgt. De huid wordt slapper, dunner en minder elastisch. Je talgklieren produceren minder talg, waardoor je huid droger wordt. Misschien ben je met deze veranderingen niet zo blij. Naast cosmetisch storend kunnen ze ook echt last veroorzaken, want een droge huid kan schilferig zijn en trekkerig aanvoelen.

Oorzaken van een verouderde huid

Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar soms kunnen externe factoren dit proces versnellen. De twee grootste boosdoeners zijn de zon en roken. Stoppen met roken is dus een goed idee en natuurlijk niet alleen voor de conditie van je huid. Verder is het belangrijk om je huid tegen de zon te beschermen. De beste anti-rimpelcrème is een SPF-crème. Je huid dagelijks goed beschermen tegen de zon voorkomt dat je pigmentvlekken krijgt.

Verouderde huid behandelen bij Finesse

Wil je je huid zo lang mogelijk soepel en jong houden, dan zijn er naast gezond leven en je huid beschermen tegen de zon, een aantal manieren om het proces van huidveroudering te vertragen. Bij Finesse hebben we verschillende anti-aging behandelingen die zorgen voor een stralende, frisse huid. Behandelingen die we veel inzetten bij huidveroudering zijn Cabon Laser peeling, IPL, bindweefselmassage (LPG), LED-therapie, Oxygeneo en facials.

Finesse behandelingen - epilatie wenkbrauwen gezicht

Boek een huidveroudering-behandeling bij Finesse

Welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is om jouw huid te behandelen, hangt af van verschillende factoren. In een gratis adviesgesprek geven we je uitleg over de verschillende behandelingen en bekijken we welke behandeling of combinatie van behandelingen in jouw geval het beste resultaat geeft.