Bij Finesse begrijpen we dat het kiezen van de juiste facial behandeling een uitdaging kan zijn. Er zijn zoveel verschillende opties en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste bij jouw huidtype en -problemen past. Daarom bieden we bij Finesse ook een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek zal een van onze ervaren schoonheidsspecialisten jouw huid analyseren en je adviseren over welke facial behandeling het meest geschikt is voor jou.

Onze facials zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de huid, maar ook op het bieden van ontspanning en genot. We werken met de hoogwaardige producten van het geavanceerde merk Mary Cohr uit Parijs, die zijn samengesteld op basis van essentiële oliën en intensieve werkstoffen. Deze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden gebruikt door professionals over de hele wereld.

Om nog betere resultaten te bereiken en ultieme ontspanning te bieden, kunnen al onze facials worden gecombineerd met LED-lichttherapie. LED-licht is een bewezen technologie voor huidverbetering en helpt bij het verstevigen van de huid en het verbeteren van de huidkwaliteit. Onze facials worden uitgevoerd door hoogopgeleide en ervaren schoonheidsspecialisten die zich volledig inzetten voor het leveren van de best mogelijke resultaten voor jouw huid.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan facial behandelingen hieronder en aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of als je graag een adviesgesprek wilt boeken.

Huidanalyse

Onze huidconsulente zal tezamen met jou alle stappen uitleggen die nodig zijn voor een optimale dagelijkse reiniging en verzorging.

Multi pureté

Zuiverende verzorging die zorgt voor een zuivere en gezonde huid met een gladdere en egalere huidkorrel.
PHYTOXYGENE

Phytoxygène

De Phytoxygène gelaatsverzorging heeft een dubbele anti-gifstoffen werking. Ze ontgift de huid intern en extern en verbetert de celademhaling.
Huidanalyse

Dermopeeling

Huidvernieuwende verzorging waarbij de bovenste lagen van de opperhuid vervangen worden door jongere cellen voor een “nieuwe huid” effect.

Age repair

Intensieve anti-ageing gelaatsverzorging voor gelaat, hals & décolleté die bovendien ook zeer ontspannend is.

Age firming

De Age Firming is een niet-invasieve lifting van het gelaat, de hals en het décolleté.
Eye repair

Eye repair

Specifieke verzorging voor de oogcontouren met het catiovital apparaat, die je oogopslag direct verjongt. Deze verzorging combineert een ionisatie met een lifting door spierstimulatie.
Catiolift

Catiovital en Catiolift

De Catiovital is de top Mary Cohr gelaatsverzorging op maat van de klant met het speciale Catiovital apparaat. De huid wordt in de diepste huidlagen gereinigd met een verwarmend masker.