Onze facials zijn niet alleen doelgericht maar ook zalig en ontspannend. Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige producten van het geavanceerde merk Mary Cohr uit Parijs. Deze zijn gebaseerd op essentiële oliën en bevatten intensieve werkstoffen. Voor nog betere resultaten en ultieme ontspanning kunnen al onze facials worden gecombineerd met LED-lichttherapie. LED-licht is een bewezen technologie voor huidverbetering. Het verstevigt de huid en verbetert de huidkwaliteit.

Huidanalyse

Onze huidconsulente zal tezamen met jou alle stappen uitleggen die nodig zijn voor een optimale dagelijkse reiniging en verzorging.

Multi pureté

Zuiverende verzorging die zorgt voor een zuivere en gezonde huid met een gladdere en egalere huidkorrel.
PHYTOXYGENE

Phytoxygène

De Phytoxygène gelaatsverzorging heeft een dubbele anti-gifstoffen werking. Ze ontgift de huid intern en extern en verbetert de celademhaling.
Huidanalyse

Dermopeeling

Huidvernieuwende verzorging waarbij de bovenste lagen van de opperhuid vervangen worden door jongere cellen voor een “nieuwe huid” effect.

Age repair

Intensieve anti-ageing gelaatsverzorging voor gelaat, hals & décolleté die bovendien ook zeer ontspannend is.

Age firming

De Age Firming is een niet-invasieve lifting van het gelaat, de hals en het décolleté.
Eye repair

Eye repair

Specifieke verzorging voor de oogcontouren met het catiovital apparaat, die je oogopslag direct verjongt. Deze verzorging combineert een ionisatie met een lifting door spierstimulatie.
Catiolift

Catiovital en Catiolift

De Catiovital is de top Mary Cohr gelaatsverzorging op maat van de klant met het speciale Catiovital apparaat. De huid wordt in de diepste huidlagen gereinigd met een verwarmend masker.