Huidverbetering

Met de nieuwste technieken en toestellen boeken wij zeer mooie resultaten. Dit is het resultaat van onze jarenlange zoektocht naar de beste methodes en de beste toestellen. Wij specialiseren ons in die verzorgingen waarbij je er onmiddellijk goed uit ziet en je geen irritaties met bijhorende herstelperiode hebt. Je kan bij wijze van spreken de avond zelf naar een feest gaan. Al onze behandelingen zijn bovendien volledig veilig en geven onmiddellijk resultaat dat nog blijft doorwerken nadien.

Oxygeneo

Oxygeneo

De Oxygeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een dieptereiniging door middel van zuurstof en anti-ageing ingrediënten, gecombineerd wordt met radiofrequentie en ultrasoon. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen. De kaaklijn verstrakt en de ogen zien er niet meer vermoeid uit.

IPL-therapie

Energetische lichtflitsen zijn een veilige en efficiënte behandelmanier voor het verwijderen van pigmentvlekken, couperose, acné en ook om rimpeltjes te behandelen en de poriën te vernauwen.

RF-therapie

De radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing om de verslapping van het gelaat en de hals en handen aan te pakken.

Carbon laser

Bij de Carbon Laser peeling (ook wel de Hollywood peeling genaamd) wordt lasertechnologie gecombineerd met carbon (zwart koolstofpoeder) waardoor oneffenheden verdampen en je huid diepgaand wordt gereinigd.

bindweefselmassage (LPG )

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Wij werken in onze salons enkel met de recentste Cellu M6 Alliance medical toestellen.

LED therapie

Het veilige energetische LED licht gaat tot 5 mm diep in de huid en geeft prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken.

Glycol/salicyl peelings

Medische behandeling waarbij de structuur van de huid verbetert en acné vermindert. Door deze peeling wordt de huid eerst droog en zal die gaan vervellen en worden er nieuwe huidcellen aangemaakt.

Behandeling Acné – Zwarte puntjes – Gerstekorrels

Wij kunnen Acné, Zwarte puntjes en Gerstekorrel doeltreffend behandelen en maken daarbij gebruik van de laatste technologie en toestellen zoals LED licht therapie, Oxygeneo, Carbon laser IPL.

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
Promo webshop geselecteerde producten Mary Cohr

Mary Cohr promo verzorgingsroutine

-5 € op volgende producten :

  • Reiniging
  • Scrubs
  • Maskers
  • Oogcrèmes

Geldig tot 28/2/23, zolang de voorraad strekt

Ontdek de geselecteerde producten: https://finesse-beauty.be/detox5/

Detox promo – Februari

We hebben allemaal de feestdagen en tal van nieuwjaarsfeestjes weer achter de rug. Heb jij al vol goede voornemens een nieuwe start genomen in je eetpatroon? Doe dit dan ook met je huid en haar. 

Bij een LPG gelaat detox, LPG lichaam detox en de Phytoxygène gelaatsverzorging  + de nieuwe LPG Bio Detox & Balance thee krijg je een mooie thermos er gratis bij.


Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Boek dan nu je behandeling :

Maldegem Markt
Maldegem Bis
Waarschoot

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!