Huidverbetering

Met de nieuwste technieken en toestellen boeken wij zeer mooie resultaten. Dit is het resultaat van onze jarenlange zoektocht naar de beste methodes en de beste toestellen. Wij specialiseren ons in die verzorgingen waarbij je er onmiddellijk goed uit ziet en je geen irritaties met bijhorende herstelperiode hebt. Je kan bij wijze van spreken de avond zelf naar een feest gaan. Al onze behandelingen zijn bovendien volledig veilig en geven onmiddellijk resultaat dat nog blijft doorwerken nadien.

Oxygeneo

Oxygeneo

De Oxygeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een dieptereiniging door middel van zuurstof en anti-ageing ingrediënten, gecombineerd wordt met radiofrequentie en ultrasoon. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen. De kaaklijn verstrakt en de ogen zien er niet meer vermoeid uit.

IPL-therapie

Energetische lichtflitsen zijn een veilige en efficiënte behandelmanier voor het verwijderen van pigmentvlekken, couperose, acné en ook om rimpeltjes te behandelen en de poriën te vernauwen.

RF-therapie

De radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing om de verslapping van het gelaat en de hals en handen aan te pakken.
Carbon laser

Carbon laser

Bij de Carbon Laser peeling (ook wel de Hollywood peeling genaamd) wordt lasertechnologie gecombineerd met carbon (zwart koolstofpoeder) waardoor oneffenheden verdampen en je huid diepgaand wordt gereinigd.

bindweefselmassage (LPG )

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Wij werken in onze salons enkel met de recentste Cellu M6 Alliance medical toestellen.

LED therapie

Het veilige energetische LED licht gaat tot 5 mm diep in de huid en geeft prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken.

Glycol/salicyl peelings

Medische behandeling waarbij de structuur van de huid verbetert en acné vermindert. Door deze peeling wordt de huid eerst droog en zal die gaan vervellen en worden er nieuwe huidcellen aangemaakt.
Finesse behandelingen - OXYGENEO

Behandeling Acné – Zwarte puntjes – Gerstekorrels

Wij kunnen Acné, Zwarte puntjes en Gerstekorrel doeltreffend behandelen en maken daarbij gebruik van de laatste technologie en toestellen zoals LED licht therapie, Oxygeneo, Carbon laser IPL.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
Promo zonneproducten mary cohr

Bescherm en verjong je huid met Mary Cohr en krijg gratis Nouvelle Jeunesse capsules!

Bij aankoop van twee zonneproducten van Mary Cohr krijg je de Nouvelle Jeunesse anti-ageing zon capsules ter waarde van €35 helemaal gratis. Deze capsules zijn de ideale voorbereiding op het zonnebaden, en zorgen ervoor dat je nog mooier bruin wordt en je kleur langer behoudt. De capsules hebben een drievoudige werking: ze bereiden je huid voor op de zon, beschermen je tegen schadelijke UV-stralen en helpen bij het herstellen van eventuele zonneschade. Door de natuurlijke bescherming van je huid te versterken, bescherm je niet alleen je huid, maar ook je haar, nagels en ogen. Met deze capsules ben je dus helemaal klaar voor de zomer! Combineer de capsules met onze andere zonverzorgingsproducten voor het beste resultaat. Wacht niet langer en profiteer nu van deze geweldige aanbieding!

Ontdek de producten op https://finesse-beauty.be/zonneproducten/

Bij het toevoegen van 2 Mary Cohr zonneproducten aan de winkelwagen, wordt het gratis product automatisch toegevoegd.

LPG experience day

LPG experience day

Donderdag 1/6 Finesse Lievegem, Guido Gezellelaan 2, Lievegem

LPG Endermologie experience day 10.00-18.00u met LPG consulente

Ontdek wat LPG Endermologie voor jou kan doen :

  • Lichaam : verminderen cellulitis – verstrakken van huidverslappingen  – cm verlies  – verminderen vochtophoping – verlichten van zwaren benen – jonge mama
  • Gelaat : huidverstrakking – verminderen rimpeltjes – anti-ageing –  verstrakken van  onderkin, kaaklijn, hals en wangen

Wij werken met de recentste Cellu M6 Alliance Medical toestellen met de nieuwste behandel software programma’s die regelmatig ge-update worden voornog betere en sterkere resultaten.

100% natuurlijk – niet invasief – niet agressief

Wat mag je verwachten die dag ? Reken op één uur.

  • ontvangst & welkom met gezonde LPG thee 
  • uitgebreide analyse en besprekingen van uw behoeften
  • LPG kennismakingssessie lichaam of gelaat
  • uitzonderlijke promoties op LPG behandelingen en producten enkel die dag

Prijs 30 € (wordt in mindering gebracht bij aankoop van een kuur die dag).

Wil je nog meer informatie over de LPG Endermologie? Klik dan hier.

Aantal plaatsen beperkt. Boek snel je kennismakingssessie

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!