Catiovital

De Catiovital is de top Mary Cohr gelaatsverzorging op maat van de klant met het speciale Catiovital apparaat. De huid wordt in de diepste huidlagen gereinigd met een verwarmend masker (sauna effect). Nadien krijg je een massage met de dubbele ionisatie en gladmakende actieve ingrediënten (dieptevoeding). De dieptereiniging stimuleert de micro-circulatie, terwijl de ionisatie ervoor zorgt dat actieve bestanddelen diep worden ingesluisd. Het geheel wordt afgesloten met een ontspannende massage met heerlijke etherische oliën.

Geschikt voor alle leeftijden en alle huiden.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Behandeling voor alle leeftijden
  • Zowel voor mannen als vrouwen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.