Dermopeeling

Huidvernieuwende verzorging waarbij de bovenste lagen van de opperhuid vervangen worden door jongere cellen voor een “nieuwe huid” effect. Het resultaat is een frisse en lumineuze teint, een gladde en zachte huid, minder zichtbare pigmentvlekken... Het heerlijke gevoel van een jonger gelaat. Geschikt voor alle leeftijden.

Deze verzorging is mogelijk in 2 versies, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid:

  • De Dermopeeling met Dermabrasie, die de dode huidcellen aan de huidoppervlakte verwijdert en uitstraling geeft aan de teint. Deze peeling is meer geschikt voor de gevoelige huid.
  • De Dermopeeling met DermaPH, die de huid in diepte peelt en inwerkt op de ouderdomstekenen (rimpels, vlekken,...), maakt de huid glad en verlicht de teint.

Voor een nog beter resultaat kan deze verzorging in een kuur van 3 genomen worden. De Dermopeeling verzorging kan ook gecombineerd worden met onze andere verzorgingen zoals de Catiovital, Age Repair, Eye Repair, ...

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Alle leeftijden
  • Zowel mannen als vrouwen
  • Huidvernieuwing

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.