Multi pureté

Zuiverende verzorging die zorgt voor een zuivere en gezonde huid met een gladdere en egalere huidkorrel. Ideaal bij overtollig talg, een dikke glimmende huid, comedonen, verwijde en verstopte poriën. Deze verzorging brengt de hoeveelheid talg in evenwicht en maakt de teint mat en egaal. Oneffenheden zijn ook minder zichtbaar. De Multi pureté verzorging combineer je best met blauw LED licht om de talgproductie te temperen. Geschikt voor een gemengde tot vette huid. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

Deze verzorging bestaat uit 4 stappen :

  1. Enzymatische peeling om de huidporiën te openen
  2. Zuiverend masker op basis van groene en witte klei
  3. Verwijderen van de comedonen
  4. Aanbrengen van zuiverend en talg corrigerend serum

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Alle leeftijden
  • Zowel mannen als vrouwen
  • Onzuiverheden
  • Last van puistjes

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.