Phytoxygène

Een natuurlijke detox gelaatsverzorging die je huid zuurstof geeft.

Door de hedendaagse vervuiling (van oa uitlaatgassen, chemische micro- en nanodeeltjes, fijn stof, (tabaks)rook… kan onze huid er dof, grauw en gevlekt uitzien. De huidveroudering versnelt en we hebben een vermoeide blik.

De Phytoxygène gelaatsverzorging heeft een dubbele anti-gifstoffen werking. Ze ontgift de huid intern en extern en verbetert de celademhaling. Resultaat : de kwaliteit en de vitaliteit van je huid verbetert en je ziet er weer stralend uit. Geschikt voor alle huidtypes en ook voor alle leeftijden. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

De verzorging bestaat uit 3 stappen :

  1. Phyto dermabrasie om de dode huidcellen te verwijderen en de huidkorrel te verfijnen
  2. Masker pro-oxygène om onzuiverheden te verwijderen en de celademhaling te verbeteren
  3. Massage met essentiële oliën van oa salie, lavendel, rozemarijn

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Alle leeftijden
  • Zowel mannen als vrouwen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.