Mary Cohr gelaatsverzorging

Mary Cohr is één van de weinige labo’s die werken met intensieve werkingsstoffen en waarbij de producten en behandelingen gebaseerd zijn op natuurlijke essentiële oliën. De Mary Cohr behandelingen zijn niet alleen heel doelgericht maar zijn bovendien ook heel zalig en ontspannend. Door de voortdurende innovatie komen er steeds nieuwe cabine behandelingen en verzorgingsproducten voor thuis bij. Al van bij de start van Finesse in 1993 werken wij met het geavanceerde merk Mary Cohr uit Parijs. 

Catiolift

Catiovital en Catiolift

De Catiovital is de top Mary Cohr gelaatsverzorging op maat van de klant met het speciale Catiovital apparaat. De huid wordt in de diepste huidlagen gereinigd met een verwarmend masker.

Catiolift

De Catiolift gelaatsverzorging verjongt de gelaatstrekken door spierstimulatie. Deze verzorging vertrekt van de Catiovital verzorging, waar als extra’s spierstimulatie en een liftende massage bijkomen.
Eye repair

Eye repair

Specifieke verzorging voor de oogcontouren met het catiovital apparaat, die je oogopslag direct verjongt. Deze verzorging combineert een ionisatie met een lifting door spierstimulatie.

Age firming

De Age Firming is een niet-invasieve lifting van het gelaat, de hals en het décolleté.

Age repair

Intensieve anti-ageing gelaatsverzorging voor gelaat, hals & décolleté die bovendien ook zeer ontspannend is.
Huidanalyse

Dermopeeling

Huidvernieuwende verzorging waarbij de bovenste lagen van de opperhuid vervangen worden door jongere cellen voor een “nieuwe huid” effect.
PHYTOXYGENE

Phytoxygène

De Phytoxygène gelaatsverzorging heeft een dubbele anti-gifstoffen werking. Ze ontgift de huid intern en extern en verbetert de celademhaling.

Multi pureté

Zuiverende verzorging die zorgt voor een zuivere en gezonde huid met een gladdere en egalere huidkorrel.

Huidanalyse

Onze huidconsulente zal tezamen met jou alle stappen uitleggen die nodig zijn voor een optimale dagelijkse reiniging en verzorging.
LED Licht

LED-licht therapie

Alle gelaatsverzorgingen worden best gecombineerd met LED licht therapie om nog intensere resultaten en ontspanning te bekomen.

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next

Permanente ontharing

Nu is de ideale periode voor permanente ontharing. Bij Finesse hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring in het permanent ontharen met bewezen resultaten en volledig veilig. Alle 3 onze salons hebben nu de allernieuwste generatie flitstoestellen die echt volledig pijnloos zijn.

Bekijk de prijzen per behandeling >

LPG Cellu M6® Alliance SUPER DEAL

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor afslanking en anti-aging. Beter dan al de voorgaande generaties. Check onze super deal voor 30 beurten!

  • Gerichte actie tegen lokale vetophopingen en cellulitis
  • Natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur
  • Een stevigere en gladdere huid

100% natuurlijk – niet invasief – niet agressief

Maak een afspraak >

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!