Mannen

Finesse is ook de one-stop shop voor mannen, zowel voor kappersdiensten als schoonheidszorgen.

Moderne snits

Wij volgen steeds de nieuwste trends en kunnen u ook adviseren bij een nieuwe coupe. Ons kappersteam volgt ook regelmatig opleidingen zodat we de nieuwste technieken perfect in de vingers hebben en constant mee evolueren.

Naturelle kleuring

Kleuren is onze specialiteit. Zeer uitgebreid kleurengamma. Wij focusen op de gezondheid van het haar en een naturelle look voor hedendaagse mannen.

Lichaamsmassage

Therapeutische handen masseren heel het lichaam en de ritmische bewegingen wiegen u bijna in slaap. Aansluitend kan je een zalige lichaamsmassage peeling laten uitvoeren op basis van fruitzaadjes.

Rugmassage

Ontspannende rug, hals- en schoudermassage.

Lichaamsmassage peeling

Is een zalige peeling van het lichaam op basis van etherische oliƫn en fruitzaadjes. Is ideaal na een lichaamsmassage en ook de perfecte voorbereiding op een bruin kuur of vakantie.

Handverzorging

Op een deskundige manier worden de nagels mooi in model gevijld, de losse velletjes worden weggebufferd en de nagelriemen achteruit geduwd. Daarna wordt de nagelplaat opgepolierd zodat uw nagels mooi blinken. Ten slotte volgt een deugddoende massage.

Medische pedicure

De voeten worden eerst onstmet en gepeeld. Dan verzorgen we de nagels. Vervolgens verwijderen we overtollige eelt en likdoornen. We sluiten af met een deugddoende massage. Verloren nagels kunnen we ook reconstrueren.

Verder kunnen de mannen ook genieten van volgende diensten:

  • Verwijderen couperose en bruine vlekken
  • Rimpeltjes en verslappingen tegengaan
  • Permanente ontharing+ ontharing met lauwe was
  • Mannen gelaatsverzorging
  • Afslanken, buikvet verminderen met Maximus en Bodyshock
  • Eye Repair oogverzorging

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items