MARY COHR

natuurlijke ingrediënten, aromatherapie, essentiële oliën

Wij werken al 30 jaar met het dermo-esthetisch verzorgingsmerk Mary Cohr uit Parijs. De Mary Cohr producten worden ontwikkeld door één van de beste laboratoria op het gebied van cosmetologie en beantwoorden aan de strengste normen. Alle producten worden uitgebreid getest en zijn gebaseerd op hoog gedoseerde actieve werkstoffen en natuurlijke ingrediënten. Hun werking is stukken krachtiger en doeltreffender dan de groot-volume verzorgingsproducten die je bij apothekers en supermarkten vindt.

Mary cohr - essentiele olien
Mary cohr - essentiele olien

ALLEEN DE ZUIVERSTE INGREDIËNTEN

De laboratoria van Mary Cohr selecteren steeds de beste planten waaruit alleen de zuiverste actieve ingrediënten gehaald worden. Die extracten worden in hoge concentraties aan de producten toegevoegd met als doel je huid te verbeteren en het beste resultaat te verkrijgen. Centraal in de Mary Cohr filosofie zijn de essentiële oliën van lavendel, rozemarijn en salie. Deze oliën zorgen ervoor dat de huid gezond, stralend en verzorgd eruit ziet. Voor ieder huidtype is er een geschikte huidverzorgingslijn die aansluit op de behoeften van de huid en het lichaam. De huidconditie wordt zichtbaar beter, door de voedende werking van de natuurlijke producten.
 
Mary Cohr was het eerste schoonheidsmerk dat producten en behandelingen ontwikkelde die zo natuurlijk mogelijk waren, lang voordat het een algemene trend werd. De producten zijn vrij van genetisch gemanipuleerde materialen, vrij van parabenen en synthetische filters en hebben bovendien een huidvriendelijk parfum. Dompel je onder in de wondere wereld van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën en laat je huid kennis maken met al het goede van Mary Cohr.

volledige gamma Mary Cohr producten en alle verzorgingslijnen

Mary cohr - reinigen en zuiveren

Reinigen en zuiveren

Mary cohr gamma Douceur

Douceur voor de gevoelige huid

Mary cohr pureté

Pureté voor de vette en onzuivere huid

Mary cohr hydratatie

Hydratatie en versteviging

Mary cohr age signes

Nouvelle jeunesse en Age Signes

Tegen huidveroudering en met cellevenconcentraat

Mary Cohr eclat new cell serum

Eclat: om je weer te laten stralen

Specifieke zones

Ogen, lippen hals

Mary cohr - science UV

Science UV

Bescherming tegen zon en verzorging after sun

lichaamsverzorging afslanken Mary cohr

Lichaamsverzorging

Afslanken, verstevigen, dagelijkse verzorging

Voor elk huidtype en elke leeftijd

Mary Cohr heeft productlijnen die specifiek aangepast zijn aan de verschillende huidtypes en ook voor alle verschillende leeftijden. Van de reiniging van de jeugdhuid tot de anti-ageing werking in de producten voor de al wat oudere huiden. Mary Cohr heeft het allemaal. 
lichaamsverzorging mary cohr nouvelle jeunesse mains
Mary cohr mannenlijn

Voor vrouwen en voor mannen

Naast de uitgebreide verzorgingslijnen voor de vrouwen heeft Mary Cohr ook een aparte mannenlijn. Inderdaad, mannen willen er toch ook goed (blijven) uitzien?

Maquillage producten: Masters Colors

Masters Colors is het maquillage merk van de Mary Cohr groep. De producten worden in dezelfde laboratoria ontwikkeld en in dezelfde Mary Cohr fabrieken geproduceerd. Masters Colors heeft hoogwaardige en verzorgende maquillage producten en komt regelmatig met nieuwigheden en nieuwe tinten voor elk seizoen.
Masters Colors make up
masters colors - make up

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.